Butragueno: Važna su nam tri boda na otvaranju, neće biti popusta

DIREKTOR madridskog Reala Emilio Butragueno najavio je večerašnji dvoboj Dinama i kraljevskog kluba.

"Večeras nas očekuje težak dvoboj. Dinamo je jedna fizički moćna momčad s nekolicinom tehnički vrlo dobro potkovanih igrača. Za momčad Dinama vrlo je važna i podrška publike, a poznavajući hrvatski mentalitet nema sumnje da će ona biti upravo nevjerojatna", rekao je Butragueno.

"Nikada do sada nismo igrali službenu utakmicu protiv zagrebačkog kluba i sigurno da je ovo vrlo uzbudljiv dvoboj za nas. Naravno, bit će uzbudljiv i za Dinamo, ipak im dolazi jedan od najpoznatijih klubova u povijesti nogometa", dodao je.

Od igrača Josea Mourinha očekuje se naravno prolaz u drugi krug, a pobjeda na Maksimiru također ne bi smjela biti upitna.

"Iako je ovo tek početak i ova utakmica neće riješiti rasplet skupine, priželjkujemo pobjedu. Uvijek je lijepo na startu osvojiti tri boda da momčad ojača psihički i što spremnije dočeka sljedeće izazove", istaknuo je direktor Reala.

"Nadamo se kako je ovo sezona u kojoj ćemo napraviti pravi iskorak u Ligi prvaka. Dugo je godina prošlo od posljednjeg velikog rezultata, a čini mi se kako su se stvari napokon položile da to napravimo", za kraj će.

Pročitajte više