C. Ronaldo: Dopisujem se sa svojim prijateljom Rooneyem

"NEMA nikakvih problema između mene i mog suigrača i prijatelja Rooneya. Ponavljam, nikakvih problema. Nevjerojatno je što se sve pisalo o našem odnosu" - izjavio je Portugalac koji je trenutno na Otoku omraženiji od Josea Mourinha.

"Na kraju utakmice smo jedan drugom poslali sms-ove, kao i danas. Sve što smo imali među nama, raščišćeno je." - rekao je krilni napadač Manchestera i Portugala.

Uslijedila je prava bomba: "Rooney mi je zaželio sve najbolje na Svjetskom prvenstvu. Rekao mi je da imamo sjajnu momčad i da ćemo daleko dogurati ako ovako nastavimo".

Miroljubivi Ronaldo, koji je na terenu sušta suprotnost bombončićima koji mu u ovim prigodama ispadaju iz usta, još je dodao kako mu je Rooney poručio da se uopće ne ljuti na njega i da "potpuno ignoriram što engleske novine pišu, jer samo žele unijeti pomutnju, ali već smo na to navikli" - izjadao se Cristiano.

Uz napomenu kako nema ništa s tim što je sudac njegovom "prijatelju" pokazao crveni karton, odlučno je negirao da prelazi u Real. "To je potpuno netočno, naravno da se želim vratiti, to je još jedna tipična podvala engleskih novinara, ali ne zamaram se s tim" - ponovno je optužio krvopije iz tabloida.

Cristiana Ronalda Englezi drže djelomično odgovornim za ispadanje njihove reprezentacije i za Rooneyevo isključenje jer ga je tužakao sucu nakon što je ovaj nasrnuo na Ricarda Carvalha.

Englezi su i ovaj put pokazali kako fair play tumače onako kako njima paše, jer iako se za Portugal i Ronalda ne može reći da su uzorni primjerci viteštva među sportašima, ne treba smetnuti s uma da je divlji Rooney ipak gacao po Carvalhovim mošnjama.

Z.A.

Pročitajte više