HNL

Čabraja: Nemam što zamjeriti igračima. Dinamo uvodi reprezentativce, a mi klince

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

LOKOMOTIVA je u desetom kolu SuperSport HNL-a na domaćem terenu poražena 2:1 od Dinama. Susret je prokomentirao Lokomotivin trener Silvijo Čabraja.

Čabraja: Mi uvodimo igrače 2002.-2004. godište, a Dinamo reprezentativce

"Mislim da smo dobro parirali Dinamu, da je utakmica bila gledljiva i puna šansi, preokreta i trke. Čestitke Dinamu na zasluženoj pobjedi. Da smo zabili ne bi bilo nezasluženo, remi ne bi bio nezaslužen. Plaćamo danak neiskustvu, uvodimo igrače 2004., 2003. i 2002. godišta. Dinamo ima dobar roster, uvode se Petković i Ivanušec, reprezentativci Hrvatske. Svojim igračima nemam ništa za zamjeriti", započeo je Čabraja.

"Ne znam je li itko u HNL-u ili Europi ove sezone napravio Dinamu toliko šansi kao mi, igračima ništa ne zamjeram, ali nismo iz tri-četiri velike prilike zabili gol. Ništa, moramo skupiti glave i ići dalje", dodao je pa zaključio:

"Mi smo i u Šibeniku igrali kvalitetno pa ostali bez bodova. I protiv Slavena smo igrali dobro, imali 21 udarac, oni sedam, pa smo zbog nekih grešaka ostali bez svega. To je i zbog manjka iskustva. U Velikoj Gorici smo ostali bez bodova u sudačkoj nadoknadi, ali i tu smo dominirali i bili bolji. Po meni, slabije smo predstave imali protiv Varaždina i Istre, a u Puli smo onda stigli do pobjede."

Pročitajte više