Čačić: Ne bježim od ljudi, čak ni u Splitu nisam čuo lošu riječ

Foto: Hina

ANTE ČAČIĆ, pomoćnik Zdravka Mamića i Davora Šukera, tvrdi kako nije čuo nijednu lošu riječ o svom imenovanju na poziciju izbornika reprezentacije, iako je nakon njegovog imenovanja više od 35 tisuća ljudi najavilo bojkot reprezentacije.
 
"Oko mene je stvoren virtualni svijet"
 
"Tvrdim da je slika u medijima  potpuno različita od onoga što ja doživljavam u stvarnom životu. Kod mene se ništa nije promijenilo u životu, i dalje se krećem među ljudima i ne bježim od njih. Bio sam u Zadru, u Splitu i nigdje nisam čuo neku lošu riječ i smatram da je oko mene stvoren virtualni svijet", rekao je Čačić za MediaServis.
 
O Mamiću i Vrbanoviću: "To je još uvijek pod znakom sumnji i optužbi"
 
Zdravko Mamić, vladar hrvatskog nogometa koji ga je postavio na poziciju izbornika, pod sumnjom je da je izvukao oko 200 milijuna kuna iz Dinama. S njim u pritvoru je bio i izvršni direktor reprezentacije Damir Vrbanović.
 
"Postoje sumnje i optužbe. Danas u bilo kojoj profesiji postoje greške i anomalije u upravljanju pa tako i s nogometom. U ovim slučajevima je to još uvijek pod znakom sumnji i optužbi. Treba pričekati i vidjeti, a to objektivno nije za moj sud."

"U Francusku neću voditi igrače po ranijim zaslugama"
 
Na Europsko prvenstvo tvrdi da će voditi samo one koji budu spremni za najviši nivo nogometa.
 
"Rekao sam nakon Malte kapetanu Srni, a i igračima da neću u Francusku voditi igrače po minulom radu i zaslugama već isključivo one koji će moći odgovoriti zahtjevima ovog natjecanja. Naravno da se moraju uzeti u obzir svi aspekti, ali sigurno da ako igrač ima konkurenciju, a ta konkurencija egzistira i igra - taj je u prednosti."
 

Pročitajte više