Ostaje li u reprezentaciji? Čačić razgovarao s Lovrenom

Foto: Hina

ANTE ČAČIĆ jučer je imao nekoliko radnih zadataka u Engleskoj. Prvo je posjetio Slavena Bilića i ostatak hrvatske delegacije koja radi u West Hamu, a zatim je otputovao u Liverpool gdje je održao sastanak s Dejanom Lovrenom.

> Lovren: Reći ću Čačiću da ne idem na Euro ako me ne vidi u prvih 11

"Bilo je vrlo lijepo u Londonu popričati s našim ljudima iz West Hama koji predvođeni Slavenom rade fantastičan posao na čemu im čestitam. Vidjeli smo sjajnu utakmicu s Arsenalom te smo potvrdili raniji dogovor da se Miljenko Rak priključi stručnom stožeru reprezentacije prije Eura 2016.", rekao je Čačić za HNS.

Što dalje?


Što se tiče situacije s Dejanom Lovrenom, koja je eskalirala nakon prijateljske utakmice s Mađarskom, čujemo oprečne informacije. Pojedini hrvatski mediji dobili su informacije iz "bliskih" izvora kako se Lovren neće vraćati u reprezentaciju. Navodno ga Čačić neće zvati sve dok je izbornik.

Ipak, Čačić svojim riječima nije dao naslutiti kako je nešto pošlo po zlu na sastanku u Liverpoolu.

"Razgovarali smo dosta dugo, a razgovor je protekao u iskrenom, spontanom i otvorenom ozračju.", opisao je Čačić sastanak s Lovrenom.

Podsjećamo, Čačić je u Budimpešti iskoristio samo jednu zamjenu i to načetog Darija Srnu, dok mu je Lovren skupljao prašinu na klupi. Branič Liverpool poslan je na zagrijavanje, ali nakon što je shvatio da neće igrati vratio se na klupu što je naljutilo Čačića. Bivši trener Lokomotive zaprijetio je svom igraču preko novina da ga neće voditi na Euro, Lovren mu je odgovorio kako je to možda i najbolje ako ga Čačić ne vidi u prvih jedanaest, a koja je konačna odluka još uvijek nitko ne zna.
 

Pročitajte više