Čačić se uplašio sučeljavanja s Leticom?

PREDSJEDNIK Hrvatskog teniskog saveza i varaždinski župan Radimir Čačić prvotno je pristao na gostovanje u emisiji "Drugo lice" urednika i voditelja Petra Vlahova, ali je potom odustao od gostovanja kad je saznao da će s njim u emisiji gostovati bivši predsjednik HTS-a Slaven Letica.

Čačić je za emisiju "Drugo lice" čak snimio i uvodni prilog, ali je prema riječima Petra Vlahova, odbio sudjelovati u emisiji jer "može birati s kim će sjediti u studiju".

No, ipak je bilo zanimljivo čuti da je Čačić u uvodnom prilogu istaknuo kako su mu mane "nekontrolirani ego, agresivnost kao reakcija i brzopletost".

Letica je Čačićevo odustajanje od gostovanja u emisiji "Drugo lice" prokomentirao riječima: "Ili Čačić visoko leti pa se možda razbolio od ptičje gripe ili je doživio prometni udes ili se jednostavno uplašio. To me ne čudi jer su argumenti na mojoj strani."

U emisiji, koja je snimana nekoliko dana uoči sjednice Upravnog odbora HTS-a na kojoj je odlučeno da će hrvatsku Davis Cup reprezentacije protiv Austrije voditi Ivan Ljubičić kao igrač-izbornik, je bilo riječi o aktualnoj situaciji u hrvatskom tenisu.

Letica je optužio aktualno vodstvo HTS-a da je protjeralo Gorana Ivaniševića i Nikija Pilića iz hrvatskog tenisa, te kako je cijelu stvar trebalo izvesti daleko od očiju javnosti.

"Išlo se u javnost s razgovorima prije nego što se razgovaralo s Goranom, koji je ikona hrvatskog tenisa, sporta i javnog života. Moralo se znati da Goran neće prihvatiti izborničku funkciju a da pri tome ima mentora." - ustvrdio je Letica.

Pročitajte više