Cafu vilu vrijednu 8 mil. eura prodao za samo 4.7 mil. eura da se izvuče iz dugova

Foto: EPA

LEGENDARNI brazilski nogometaš Cafu upao je u velike probleme s dugovima, piše nekoliko brazilskih medija. Navode da je bivši nogometaš Milana prodao svoju obiteljsku vilu kako bi namirio dugove. Radi se o vili vrijednoj osam milijuna eura u bogatoj četvrti Alphaville u Sao Paulu. Cafu je hitno morao namaknuti novac pa ju je prodao za samo 4.7 milijuna eura.

Naime, Cafu je još 2004. godine sa suprugom Reginom pokrenuo agenciju za nekretnine, ali posao im je već neko vrijeme u velikoj krizi. Dosad mu je oduzeto pet nekretnina kojima je upravljao, a sada je odlučio i onu koju posjeduje prodati kako bi mogao vratiti dugove.

Nije imao izbora

Imao je 45 dana da napusti raskošno imanje, a prodaju je pokušao zaustaviti tvrdnjom da je to njegova jedina nekretnina te da je zbog toga država ne može uzeti. Spor je izgubio pa je kuću prodao za najviši iznos koji je mogao dobiti.

Podsjetimo, Cafu je ostao upamćen kao igrač s najviše nastupa za reprezentaciju Brazila (142) i kao jedini igrač u povijesti koji je triput nastupio u finalima svjetskih prvenstava. Osim toga, nastupao je za Romu i Milan, s kojima je osvojio sve što se moglo osvojiti.

Pročitajte više