KSW

Čak tri hrvatska borca nastupaju na prvom KSW događaju u 2021.

Foto: KSW

POLJSKA MMA organizacija KSW 30. siječnja u Lodzu organizira prvi događaj u 2021. godini.

Na događaju u poljskom gradu će nastupiti čak tri hrvatska borca. U borbi večeri, kako je najavljuju Poljaci, će nastupiti Aleksandar Rakas (16-7) protiv domaćeg MMA borca Michala Michalskog (8-4) u velter kategoriji.

Croata Barrio će dobiti priliku u svojoj kategoriji

Rakas je u KSW-u trebao debitirati na eventu u Zagrebu krajem 2019. godine, ali ga je ozljeda u tome spriječila. Rakas je borac iz Cro Cop Teama gdje surađuje s najpoznatijim hrvatskim MMA borcem svih vremena Mirkom Filipovićem.

Osim Rakasa, u oktogon će i Francisco Croata Barrio (7-2) koji je u KSW-u debitirao krajem studenog prošle godine kada je odlukom sudaca izgubio od neporaženog Mateusza Legierskog. Barrio se borio izvan svoje kategorije, a sada će napokon dobiti priliku u lakoj kategoriji protiv Bartlomieja Kopera (9-6).

KSW u Lodzu nudi borbu za naslov prvaka u perolakoj kategoriji

Daniel Bazant iz Pule (4-1) će debitirati u KSW-u protiv neporaženog Roberta Ruchale (4-0). Bazant je učenik Zelga Galešića.

KSW event u Lodzu će ponuditi i obranu naslova u perolakoj kategoriji za Francuza Salahdinea Parnassea (14-0-1) koji u oktogon ulazi protiv Brazilca Daniela Torresa (11-4).

Pročitajte više