Caktaš: "Osijek pobijedio na Poljudu? Danas svi igraju nogomet"

Foto:Index

HAJDUK je na Poljudu izgubio od Osijeka 2:0 u utakmici desetog kola HNL-a. Golove za goste su postigli Boban u 39. minuti i Marić u 59. Oba gola Osijeka pala su nakon katastrofalnih pogrešaka obrane Bijelih. Prva je ovo pobjeda Osijeka na Poljudu nakon deset godina i tek druga otkako se igra HNL.

> HAJDUK - OSIJEK 0:2 Debakl groznog Hajduka na Poljudu

> Vulić: Ispričavamo se navijačima za ovo

> Zekić: Očekivao sam agresivniji Hajduk, tako su najavljivali u medijima

Nakon što je Željko Kopić dobio otkaz, Zoran Vulić je s tri pobjede u nizu i remijem protiv Dinama vratio optimizam među navijače Hajduka, no nakon večerašnje partije i najvećim optimistima jasno je da ova momčad nema kvalitetu za bilo što više osim sredine ljestvice.

Osijek nije odigrao ništa posebno, štoviše, ali i takav prosjek bio je dovoljan da bez problema razbiju užasni Hajduk u kojem se nije znalo tko igra lošije i tko više griješi, a jedan od najlošijih večeras bio je Mijo Caktaš.

''Osijek je zasluženo pobijedio. Mi moramo biti puno bolji, odlučniji. Stvarali smo neke polušanse, ali za dobiti utakmicu to nije dovoljno. Ušli smo u utakmice neloše, ali kako je utakmica odmicala nekako kao da nije bilo želje. Nismo stvarali šanse, moramo poraditi na tome'', rekao je Caktaš.

Kako je moguće da nije bilo želje?

''Ne mogu reći da nije bilo želje. Kada igraš doma treba sve biti puno bolje. Malo smo se povukli, a kada igraš doma trebaš napasti. Mi to danas nismo napravili.''

Bilo je dosta grešaka.

''Kada primiš gol uvuče se nervoza, publika je sve nervoznija i zviždi. Dosta je mladih igrača, strah je vidljiv.''

Osijek deset godina nije pobijedio na Poljudu.

''Što da kažem... Danas svi igraju nogomet. Moramo biti iskreni i reći da je Osijek danas zasluženo pobijedio'', zaključio je Caktaš.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više