transferi

Calciomercato: Arsenal na zimu dovodi srpsku zvijezdu za 60 milijuna eura

Foto: EPA-EFE

ARSENAL je jako zainteresiran za Sergeja Milinković-Savića i želi ga dovesti već u zimskom prijelaznom roku, piše Calciomercato. Srpski veznjak ove sezone igra sjajno u Laziju te je u 15 utakmica u svim natjecanjima upisao četiri gola i sedam asistencija.

Milinković-Savić, koji će u veljači napuniti 27 godina, na radaru je Juventusa, Liverpoola i Manchester Uniteda, ali Calciomercato tvrdi da Arsenal ima adut koji bi mu mogao pomoći da ga uspije dovesti. Englezi su navodno spremni platiti 60 milijuna eura i u Rim poslati Samija Lokongu, koji je u ljeto 2021. došao za 17.5 milijuna eura, ali se nije snašao na Emiratesu. No Arsenal će vjerojatno morati osjetno podebljati svoju ponudu.

Lazio traži 120 milijuna eura

"Priča se da sam s njegovim agentom Matejom Kežmanom već dogovorio transfer, ali to nije istina. Sergej je prošli mjesec vrijedio 100, a sad vrijedi 120 milijuna eura. Cijena će mu rasti svakog mjeseca", rekao je Laziov predsjednik Claudio Lotito.

Milinković-Savić je u Lazio stigao 2015. godine iz Genka za 15 milijuna eura. Za Lazio je odigrao 309 utakmica u kojima je zabio 62 gola uz 58 asistencija, a postao je i standardni član srpske reprezentacije, za koju je upisao 35 nastupa i šest golova.

Pročitajte više