LIGE PETICE

Calciomercato: Boban gubi strpljenje, Milan puca po šavovima

Foto: Getty Images

TEK su prošla tri kola Serie A, a situaciju u Milanu daleko je od idealne. Novi trener Marco Giampaolo zasad nije pokazao da se dobro snašao u ulozi koja mu je predana i javila se nervoza u Milanellu. 

Talijanski stručnjak cijele je pripreme uigrao sustav 4-2-3-1 da bi onda u sezonu ušao s formacijom 4-3-3 te tako doslovce prekrižio sve što se radilo na pripremama. Već tu se moglo čuti nezadovoljstvo navijača, ali nakon prve tri utakmice svoje nezadovoljstvo izrazila je i uprava kluba. 

Najglasniji u tome, piše Calciomercato, bio je Zvonimir Boban koji je Giampaola prozvao zbog toga što u dosadašnje tri ligaške utakmice nije zaigrao nijedan od igrača koji su dovedeni preko ljeta, osim Ante Rebića koji je u prošloj utakmici protiv Hellas Verone dobio poluvrijeme. 

Talijani navode da je odnos trenera Milana i Bobana narušen te da bi to moglo predstavljati velik problem za Milan u budućnosti. Naravno, ako se praksa trenera Giampaola promjeni u utakmicama koje slijede, sistuacija bi se mogla stabilizirati. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više