ZVONIMIR BOBAN

Calciomercato: Boban najviše žali jer nije doveo Danija Olma

Foto: Getty Images

OTKAZ Zvonimiru Bobanu u Milanu glasno je odjeknuo Italijom, čiji se mediji bave rekapitulacijom njegova rada u talijanskom velikanu.

Calciomercato se tako osvrnuo na njegove najveće propuste u prijelaznom roku, odnosno neostvarene transfere za kojima najviše žali, a jedan od njih je Dani Olmo.

Boban je u siječanjskom prijelaznom roku pokušavao dovesti Olma iz Dinama, ali mladi Španjolac ipak se odlučio za odlazak u Njemačku, u RB Leipzig. Osim toga, još na ljeto radio je na transferu Angela Corree iz Atletica i bio jako blizu njegovu dovođenju, ali Argentinac je ipak ostao u Madridu.

Konačno, nije uspio dovesti ni Gedsona Fernandeza, o čijem je transferu ljetos pregovarao s Benficom, ali posao je propao jer su Portugalci tražili preveliku odštetu, pa je veznjak u siječnju za 65 milijuna eura završio u Tottenhamu.

Milan je u Bobanovoj eri napravio nekoliko zvučnih transfera. Doveo je Thea Fernandeza za 20 milijuna iz Reala, Zlatana Ibrahimovića kao slobodnog igrača iz LA Galaxyja i Antu Rebića na posudbu iz Eintrachta.

 

Pročitajte više