Transferi

Calciomercato: Donnarumma odlazi? Milan dovodi francuskog vratara

Foto: Panoramic/Guliver Images

DOK NEUSPJEŠNO traju pregovori Milana s Gianluigijem Donnarummom i njegovim agentom Minom Raiolom oko produljenja ugovora, Calciomercato javlja da Milan dogovara transfer s vratarom Lillea Mikeom Maignanom.

Donnarummi ugovor istječe ovo ljeto, no nikako se ne može dogovoriti produljenje. Milan mu nudi dvogodišnji ugovor uz plaću od osam milijuna eura godišnje, ali Donnarumma želi igrati Ligu prvaka i potpisao bi na samo jednu godinu. Ako vidi da s Milanom neće moći igrati u LP-u, želio bi napustiti klub. Mnogi europski velikani zainteresirani su za njega. Za Milan je već nastupio 245 puta, iako ima samo 22 godine.

Milan stoga već razmišlja o kupovini novog vratara, a Calciomercato piše da je vratar Lillea Mike Maignan usmeno već prihvatio ponudu talijanskog kluba. Trenutno prvoplasirani klub francuskog prvenstva i Milan su u dobrim odnosima, što bi moglo olakšati pregovore oko dovođenja 25-godišnjeg Maignana, redovitog člana francuske reprezentacije.

Početkom mjeseca pisalo se da Milan želi dovesti Dominika Livakovića u slučaju da ga Donnarumma napusti, ali čini se da ima novu metu. 

Pročitajte više