Calciomercato: Milan se rješava Rebića zbog hit-igrača o kojem priča Europa

Foto: EPA

VICTOR BONIFACE je novo ime koje je odjeknulo u svijetu nogometa. Ovaj 23-godišnji Nigerijac briljira u dresu Royal Union Saint-Gilloisea, s kojim je dogurao do četvrtfinala Europa lige. U ukupno 35 nastupa ove sezone zabio je 12 golova i namjestio njih šest, čime je privukao pažnju brojnih europskih velikana.

Jedan od klubova koji su zainteresirani za Bonifacea je i Napoli, gotovo sigurno budući talijanski prvak koji već u momčadi ima jednog Nigerijca - Victora Osimhena. Belgijski Nieewsblad piše da skauti Napolija redovito gledaju Bonifacea i da se sprema ponuda.

Rebić bi bio žrtvovan

Ipak, talijanski Calciomercato danas donosi vijest da je Milan stupio u kontakt s Bonifaceom i njegovim predstavnicima kako bi razgovarali o mogućem transferu. Paolo Maldini je također veliki obožavatelj Bonifacea te i on želi da ga Milan dovede na kraju sezone.

"Milan je spreman žrtvovati Antu Rebića, a možda i Divocka Origija kako bi otvorio prostor, što kadrovski, što financijski za Bonifacea. Rebića bi prodali ili pustili da ode besplatno na kraju sezone, a Origija bi prodali samo ako dođe prava ponuda", piše Calciomercato.

Pročitajte više