Marcelo Brozović

Capello: Ne razumijem zašto svi pričaju o Brozoviću

INTER i Milan vode veliku borbu za naslov prvaka Italije. Milan ima 74 boda, a branitelj naslova Inter ima dva boda manje, ali i utakmicu manje od gradskog rivala. Marcelo Brozović jedan je od ključnih igrača Intera, nedavno je Gazzetta dello Sport napisala da je hrvatski nogometaš duša momčadi te podsjetila da Inter u tri utakmice bez njega nije pobijedio. "Taj čovjek igra tisuću na sat", nahvalila je Gazzetta Brozovića.

I dok se većina nogometne javnosti divi hrvatskom reprezentativcu, legendarni trener Fabio Capello smatra da se pretjeruje u hvalospjevima. "Puno se priča o Brozoviću, čini se kao da je sve vezano uz njega. Ponekad gotovo u pretjeranoj formi, kao da stvarno ne mogu igrati bez njega. Očito nije tako. Inter ima mnogo drugih igrača velike kvalitete, pogledajte Correu, o njemu se ne diskutira, a stvara probleme suparnicima", poručio je Capello.

Nedavno je 29-godišnji Brozović potpisao novi četverogodišnji ugovor s Interom iako su interes za njega pokazali najveći europski klubovi. Zarađivat će godišnje šest i pol milijuna eura uz moguće bonuse. 

Pročitajte više