Capello se vratio u Englesku, s Terryjem u petak

ENGLESKI sportski novinari u velikom su broju dočekali povratak izbornika njihove nogometne reprezentacije Fabija Capella na Otok. Talijanski stručnjak odbio im je dati bilo kakav komentar vezan uz ''slučaj Terry''.

Capello se u Švicarskoj oporavljao od operacije koljena, a nakon što se u četvrtak vratio u Englesku, okružili su ga novinari i fotoreporteri u potrazi za izjavom i pričom vezanom uz kapetana ''Tri lava'' Johna Terryja, koji se našao u središtu ljubavnog skandala.

Podsjećamo, nakon samo nekoliko tjedana izvanbračne veze s 33-godišnjom Vanessom Perroncel, francuskim modelom za donje rublje i majkom djeteta Waynea Bridgea, Terryjeva suigrača iz reprezentacije, branič Chelseaja je saznao da je njegova ljubavnica zatrudnjela. Par se zajednički odlučio na pobačaj, a Terry je platio kirurški zahvat u jednoj privatnoj klinici. Cijela je stvar dospjela u javnost, a nakon svega je Bridge rekao da više ne želi igrati u istoj momčadi kao Terry.

"Nemam komentara", bilo je sve što je Capello izgovorio engleskoj sedmoj sili.

Talijanski trener trebao bi ovih dana odlučiti hoće li, nakon svega, Terry zadržati kapetansku vrpcu u reprezentaciji. Capello će se s Terryjem sastati u petak, a Terry je u srijedu preko glasnogovornika poručio da se ne kani odreći svog položaja kapetana nacionalne selekcije.

Pročitajte više