Capello: Wilshere je najbolji mladi nogometaš na svijetu

OD PETKA pa nadalje ponovno će u krugu europskog nogometa biti aktualne reprezentativne akcije za odlazak na Europsko prvenstvo kojem su iduće godine zajedno domaćini Ukrajina i Poljska.

Engleska će igrati "otočki derbi" protiv Walesa, te će se pokušati iskupiti za posljednji rezultat, a to je 0:0 na Wembleyu protiv Crne Gore. Za engleske medije se ovom prilikom izbornik engleske reprezentacije Fabio Capello posvetio svom mladom adutu, 19-godišnjem Jacku Wilshereu, inače veznom igraču Arsenala.

"Nije samo najbolji mladi engleski nogometaš, već je najbolji u Europi i svijetu", rekao je talijanski strateg o igraču koji je dosad odigrao dvije utakmice u okrilju reprezentacije:

"Ono što me najviše oduševljava je način da sa 19 godina Wilshere vodi svoju momčad poput najlukavijeg i najiskusnijeg nogometaša. Osjeća se, dok ga gledam na terenu, da ima godine i godine provedene u nogometu iza sebe, a takav stav je neprocjenjivo bogatstvo. Siguran sam da će biti jedan od najboljih", završio je Capello.

Pročitajte više