Capellu Rooney krajnje zabavan: Wayne, ti si luđak!

NA JUČERAŠNJEM treningu engleske reprezentacije Don Fabio je imao priliku popričati s Rooneyjem o njegovom incidentu na ogledu Fulham - Manchester United.

U engleskoj reprezentaciji vlada opuštena atmosfera uoči prijateljskog ogleda sa Slovačkom u subotu i onoga što je puno važnije te će se dogoditi sljedeće srijede, a to je ogled s Ukrajinom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Sunov insider doznao je što se sve jučer događalo na treningu engleske repreznetacije. Osim što je izbornik Capello ima o dug razgovor s Ashleyjem Coleom, koji ima velikih problema s formom ove sezone, komentirao je u šali i Rooneyjevo ponašanje.

Podsjetimo, napadač Manchester Uniteda je dobio crveni karton u utakmici s Fulhamom na Craven Cottageu i to zato što je bacio loptu prema sucu te mu puno toga izgovorio. Također, na izlasku s terena je stradala korner zastavica.

"Hej Wayne, ti si luđak. Što ti je trebalo to udaranje korner zastavice", pitao je engleski izbornik Fabio Capella s osmijehom na licu napadača reprezentacije Waynea Rooneyja.

Iako ga krasi ozbiljan pristup svakom treningu i utakmici, Sunovi novinari otkrivaju da Fabio Capello nije baš toliko ozbiljan kako se predstavlja u javnosti.

"On je svakako trener koji voli disciplinu, no on voli s igračima popričati, čak se i šaliti ako misli da je pravo vrijeme za to", piše engleski list.

Englezi isto imaju problema s ozlijeđenim igračima. Shaun Wright Phillips i Peter Crouch jučer nisu trenirali zbog ozljeda.

M.Š.
Foto: AFP

Pročitajte više