Hajduk

Carević: Hajduk može biti prvak, a Grgić me ugodno iznenadio

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

MARIO Carević, nekadašnji kapetan Hajduka, komentirao je u HTV-ovoj emisiji Stadion svoj nekadašnji klub. Hajduk je u posljednjoj prvenstvenoj utakmici na Poljudu slavio protiv Slaven Belupa, a na Carevića je dobar dojam ostavio veznjak Lukas Grgić, koji je stigao ove zime u Hajduk.

"Grgić me ugodno iznenadio. Odličnu je utakmicu odigrao, ne samo jer je zabio gol. Pravi je box-to-box vezni igrač, odgovoran je u obrani, ima švapski mentalitet, ali dobar je u distribuciji, vidi se da je jak na lopti. Mislim da je Hajduk s njim dobio veliko pojačanje", rekao je Carević.

Dambrauskas dobro rukovodi

Odgovorio je i na pitanje može li Hajduk biti prvak. Trenutno je splitska momčad na trećem mjestu ljestvice Prve HNL. Imaju 44 boda, pet manje od prvoplasiranog Dinama s kojim još moraju odigrati derbi.

"Mislim da Hajduk može biti prvak. Ovakva koncentracija kvalitete na Poljudu nije bila već ne znam koliko godina i to je činjenica. Dambrauskas stvarno dobro rukovodi s momčadi, još uvijek nema poraz. Stvorila se euforija, pozitiva je u zraku, Hajduk ima jedinstvenu podršku, samo mi je žao da zbog ovih mjera nije mogao biti pun stadion", zaključio je Carević.

 

Pročitajte više