Carlos Garcia spasitelj Laudrupa i Spartaka

CARLOS GARCIA trebao bi riješiti sve probleme Spartaka i Michaela Laudrupa, barem tako misli danski stručnjak koji prekosutra gostuje na Maksimiru.

Nekoć veliki igrač Barcelone trebao je izbaviti klub koji je cijelu sezonu usidren u sredini ljestvice, no osmo mjesto na tablici pokazuje  da u tome nije uspio. Vjeruje se da bi poboljšanje trebao donijeti netko iz španjolske lige, a kao prva opcije spominje se dvadesetčetverogodišnji kapetan Almerie Carlos Garcia koji bi ovog zimskog roka trebao napustiti svoj klub.

Svoj interes za Garciju, koji ove godine impresionira svojim odličnim partijama, izrazili su i talijanski Lazio, kao i francuski PSG, a ruski klub nije obeshrabrila niti klauzula u ugovoru prema kojoj Garcia može otići za astronomskih 12 milijuna funti. Da se ne radi samo o priči potvrdio je i sportski direktor kluba Valerij Karpin javno izrazivši zanimanje za Španjolca. No, dovođenje Garcije neće biti lak posao jer je još uvijek nogometaš Almerie izrazio nadu da će karijeru nastaviti u Primeri i da će ga kupiti netko od "velikih".

M.P.

Pročitajte više