Carrillo o otkazu: "Ne znam za predsjednika, ali ja sam okrenut Interu"

Foto: Hina, Miranda Cikotic/PIXSELL

HAJDUK je na Poljudu imao 2:1 u 90. minuti, ali ipak ostao bez pobjede protiv Lokomotive koja je u sudačkoj nadoknadi zabila za 2:2.

Trener Hajduka Joan Carrillo treću je utakmicu zaredom ostao bez pobjede, a ovaj remi stigao je nakon uzastopnih poraza od Osijeka i Rijeke. Tako bi Hajduk već u ponedjeljak mogao pasti na četvrto mjesto, ako Osijek svlada Rudeš u posljednjoj utakmici 10. kola.

Carrillo se odmah nakon susreta suočio s pitanjem o mogućoj smjeni s klupe Hajduka.

"Predsjednik može odlučiti što misli da je najbolje, o meni ništa ne ovisi. O meni ovisi rad i igra, svi smo nezadovoljni, a ja prvi. Imali smo posjed lopte od 67%, napravili smo dosta grešaka. Savvasa sam izvadio zbog ozljede, a ne bih krivio pojedince", rekao je Španjolac.
 

 
"Nakon primljenog gola promijenili smo sustav, igrali smo s trojicom u zadnjoj liniji, uveli smo napadača, pokušavali smo ići naprijed. Preuzeli smo rizik jer smo željeli pobijediti. Igrači su pokazali dobar stav. Ovo je kamen temeljac za dalje. Ne znam za predsjednika, ali ja sam okrenut utakmici sa Interom". dodao je.

"Bio bih zabrinut kad u svojim igračima ne bih vidio volju, ali to nije slučaj".
 
 
 
Osvrnuo se posebno na Huga Almeidu koji je zabio oba pogotka i spasio obraz "Bilih".

"Treba mu dati podršku i imati strpljenja. Svjestan sam da je postigao dva zgoditka, ali nije sve u tome. Kamo sreće da je sve tako jednostavno. Znam da će mu trebati još više adaptacije, mi smo toga svjesni".

"Ovo je svijet profesionalaca, ne mogu pookazati igraču kako kontrolirati loptu. Ne mogu mu pokazati kako da dribla ili primiri loptu. Ima igrača koji se trebaju prilagoditi našoj igri. U 93. minuti je teško pokazati igračima što da naprave", rekao je Carrillo, prenosi Dalmatinski portal.
 
 

 

 

Pročitajte više