HAJDUK U DUGOPOLJU OTVARA SEZONU "Ovo je za nas hendikep, niti jedan stadion nije kao Poljud"

Foto: Hina

TRENER Hajduka Joan Carrillo najavio je prvu utakmicu sezone i izveo igrače na posljednji trening uoči sutrašnjeg europskog okršaja s Levskim iz Sofije u 2. kolu kvalifikacija za Europa ligu.

"Očekujemo čvrstog protivnika jer momčad Levskog ima dobre pojedince i jako ih cijenimo, ali mi ćemo pobijediti. Želimo proći u treće pretkolo Europske lige i uvjeren sam kako moja momčad ima snage to ostvariti u predstojeće dvije utakmice protiv Levskog", rekao je Carrillo na presici na stadionu Hrvatskih vitezova u Dugopolju.

Upravo će tamo sutra Hajduk otvoriti sezonu jer je Poljud rezerviran za partijanere i Ultra festival.

Carrillo je istaknuo kako je momčad dobro pripremljena za prvu utakmicu protiv Levskog te da je on zadovoljan angažmanom svih igrača. Za stadion u Dugopolju je rekao kako je lijep i malen, ali nije kao Poljud pošto neće moći nazočiti svi navijači koji bi to željeli, što je "mali hendikep" za Hajduk.

"Niti jedan stadion nije kao Poljud. To je za nas hendikep, ali stadion i teren neće utjecati na igru. Dat ćemo sve od sebe za naše navijače i očekujem podršku publike s tribina u Dugopolju", rekao je Carrillo.

"Sutra kreće utakmica ne od 90 nego od 180 minuta, dakle očekujem da budemo bolji ukupno u dvije utakmice. Levski ima brza krila. Mislim da će čekati naše greške. Mi imamo svoju filozofiju, idemo na pobjedu. Imamo nekoliko novih igrača i mislim da je Hajduk bolji nego lani, napravili smo koji korak naprijed".


Kapetan: Idemo na pobjedu od prve minute

Kapetan Hajduka Zoran Nižić je istaknuo kako očekuje pobjedu svoje momčadi u utakmici protiv Levskog.

"Mi ćemo od prve minute ići na pobjedu, ali nećemo srljati i bit ćemo istodobno i oprezni", poručio je Nižić.

Utakmica visokog rizika

Carrillo je izvijestio kako zbog ozljeda u sutrašnjoj utakmici neće moći računati na Tomu Bašića i golmana Ivu Grbića.

"Njihove ozljede nisu ozbiljnije naravi i oni će za nekoliko dana biti spremni", najavio je Carrillo.

Utakmica Hajduk - Levski igrat će se na stadionu u Dugopolju u četvrtak u 20:30 sati. Iz Hajduka su priopćili kako će se za tu utakmicu primjenjivati sva pravila organizacije utakmica "visokog rizika" koja uključuju dodatne mjere osiguranja na stadionu i izvan njega.

"Molimo sve navijače da se ponašaju korektno i sukladno preporukama osiguranja i policije, kako bi utakmica protekla u pozitivnoj atmosferi", navodi se na službenoj stranici Hajduka.


 

 

Pročitajte više