IKER CASILLAS

Casillas iz bolničkog kreveta supruzi komentirao objavu i nasmijao pratitelje

Foto: EPA

MALO je nedostajalo da jedan od najboljih vratara u povijesti i jedan od najomiljenijih sportaša uopće ne dočeka skori 38. rođendan. Iker Casillas doživio je nedavno srčani udar na treningu Porta, a sreća u nesreći bila je da se to dogodilo dok je bio okružen vrhunskim liječnicima svojega kluba.

Ukazali su mu prvu pomoć, a onda je odvezen u bolnicu na kirurški zahvat, nakon kojeg je objavljeno kako mu život više nije u opasnosti. Trenutno se nalazi u bolnici iz koje ga još nisu otpustili pa vrijeme provodi čitajući poruke podrške koje mu dolaze s društvenih mreža. Jučer je pokazao da, osim poruka, prati i profil svoje supruge Sare Carbonero. 

Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s intervjua koji je odradila s Giselom Pulido, svjetski poznatom kajtsurfericom. Casillas je ispod fotografije ostavio komentar u kojem je napisao: "Sada ću barem imati vremena pogledati ga" te tako nasmijao tisuće svojih fanova aludirajući, naravno, na to da mora ležati u bolničkom krevetu gdje se vjerojatno dosađuje. 

 

Pročitajte više