TRANSFERI

Cassano otkrio koji će Conte voditi klub sljedeće sezone

Foto: Getty Images / Guliver Image

ANTONIO CONTE najtraženiji je nogometni trener u Europi. Ime talijanskog stratega spominje se kao moguće rješenje za klupu Juventusa, Rome, Intera, Milana, a tu su uvijek aktualne spekulacije i za inozemstvo poput PSG-a, Manchester Uniteda, Bayerna...

>>> VIDEO Conte u nevjerici gledao Milan: "Maldini ga je kontaktirao"

Bivši trener Juventusa, Chelseaja i izbornik talijanske reprezentacije slobodan je od posljednjeg ljeta kada je dobio otkaz na Stamford Bridgeu. Svakim novim danom neki drugi klub ima prednost za njegov potpis, a evo što on kaže na sve to.

"Prioritet je otići u klub koji će omogućiti uvjete za pobjedu i osvajanje trofeja", naglašava na početku Conte u razgovoru za Le Iene. 

"Postoje dobre šanse, oko 60 posto, da sljedeće godine radim u Italiji. Za inozemstvo postoji 30 posto, a 10 da ću još pričekati pravu priliku. Ne mogu reći koji klub je trenutačno najbliži jer za sada nema ništa konkretno. Nisam se čuo s predstavnicima talijanskih klubova, još je rano. S druge strane, u prošlosti sam razgovarao s predsjednikom PSG-a Nasserom Al-Khelaifijem, ali sada nisam", poručio je Conte.

Zanimljivo, u talijanskoj emisiji Tiki Taka njegov bivši suigrač Ciro Ferrara rekao je da je razgovarao s Conteom i da zna gdje će jedan od najboljih europskih trenera raditi sljedeće sezone, ali da to ne može otkriti. 

Do njega je sjedio Antonio Cassano koji je na sve to odgovorio.

"Ma daj, Conte preuzima Milan", poručio je nekadašnji talijanski napadač, a Ferrara nije želio ništa komentirati na njegovu opasku. 

Pročitajte više