Cassano u žestokom napadu na Mourinha: Sramota i neshvatljivo

Foto: EPA

ANTONIO CASSANO više je puta žestoko kritizirao Josea Mourinha pa je tako znao reći da on "nikada nije bio veliki trener" i da ga njegov nogomet "tjera na povraćanje". Nekadašnji nogometaš Rome, Real Madrida i talijanske reprezentacije ponovno je govorio o Mourinhu i ponovno nije birao riječi.

Analizirajući uzvratnu utakmicu polufinala Europa lige u kojoj je Roma na gostovanju kod Bayera odigrala 0:0 i zahvaljujući tom rezultatu u kombinaciji s 1:0 iz prve utakmice izborila finale, Cassano je opet bio brutalno iskren u kritikama za portugalskog trenera Rome.

Bayer je u uzvratu protiv Rome imao ukupno 22 udarca prema golu Talijana, od čega šest u okvir. Roma je uzvratila jednim šutom, a niti taj nije išao u mrežu, no to je bilo dovoljno za euforično slavlje Mourinha nakon utakmice.

Cassano: Volim Romu, ali...

"Krećem s time da sam sretan, volim Romu, volim te ljude. Ali, Roma u 98 minuta nije odigrala niti pola akcije. Trener će reći da je sve posebno, ali on ima više sreće nego što je jak. A to koliko sreće ima, to je impresivno. Ne valja, ali zapamtit će se da je prošle godine osvojio Konferencijsku ligu, a da je sad u finalu Europa lige", rekao je Cassano i dodao:

"Trebao bih govoriti o utakmici i analizirati igru. To je sramota. Nešto neshvatljivo. Ali što će on reći? Reći će da je u finalu, da je pobijedio. Briga me. Drago mi je zbog Rome, ali to je sranje." 

Roma će igrati finale Europa lige 31. svibnja. Suparnik će joj biti Sevilla.

 

Pročitajte više