Ćavar šokiran: Ja u rukometu ovo nikad nisam vidio

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL, Zarko Basic/PIXSELL

ZAVRŠENO je prvo kolo druge faze natjecanja na Europskom rukometnom prvenstvu. Hrvatska trenutno ima samo jedan bod te se nalazi iza Francuske, koja nakon pobjede nad Hrvatskom ima maksimalna četiri boda, Austrije (tri boda), Mađarske i Njemačke (dva boda).

"Što vrijedi što smo igrali dobro kada imamo samo jedan bod? Pokazali smo da možemo igrati s Francuzima, nisu me impresionirali, ali su za korak bili bolji", rekao je legendarni hrvatski reprezentativac Patrik Ćavar za Sportklub.

U završnici utakmice viđene su dvije sporne odluke. U jednoj situaciji dosuđeno je isključenje francuskom igraču, ali i Veronu Načinoviću zbog navodnog simuliranja, a u drugoj za Francuze dosuđen je sedmerac.

"Nikad to nisam vidio u rukometu. Nisam vidio simuliranje Načinovića, a prekršaj Francuza jesam. Što se tiče sedmerca, Glavaš ga nije skrivio, a to je bilo u vitalnim trenucima utakmice."

Kaleb: Vi niste normalni

Burno je reagirao i Nikša Kaleb, nekadašnji hrvatski rukometaš i sukomentator na RTL-u. Kaleb je inzistirao da može biti samo isključenje za Diku Mema ili za Načinovića zbog simuliranja, a onda je kratko ugasio mikrofon. Kad ga je upalio, dodao je samo: "Dragi ljudi, vi niste normalni."

Pročitajte više