CIBONA

Čavlović: Marin Rozić će postati sportski direktor Cibone

Foto: Luka Stanzl / Pixsell

DIREKTOR Cibone Domagoj Čavlović dao je intervju za klupsku stranicu te je u njemu otkrio kako bi Marin Rozić sljedeće sezone trebao postati sportski direktor kluba.

Rozić je karijeru započeo u zagrebačkom Zrinjevcu, zatim je kratko vrijeme proveo u talijanskom Livornu, a 2004. se priključio Ciboni, u kojoj je ostao do samog kraja, čak 16 godina. Zbog pandemije koronavirusa završio je karijeru ranije nego što je mislio s obzirom na to da su sva košarkaška natjecanja u regiji i Hrvatskoj prekinuta prije kraja sezone.

"Razgovarali smo prije petnaestak dana i priznao mi je da je vrijeme da okrene novu stranicu i prihvati se nove uloge koja bi bila i prirodan nastavak te formalizacija njegove uloge koju je obnašao negdje u pozadini u posljednje dvije godine dok je bio igrač. Usmeno smo dogovorili da preuzme mjesto sportskog direktora, predstoji nam samo službeni potpis te priče po njegovom dolasku u Zagreb", rekao je Čavlović.

S klubom iz Savske osvojio je sedam naslova prvaka, dva Kupa Krešimira Ćosića, a kruna karijere bila mu je osvajanje ABA lige 2014. u nezaboravnom zagrebačkom finalu protiv Cedevite u Beogradu. Prošle je sezone pomogao Ciboni da prekine petogodišnju dominaciju Cedevite u domaćem prvenstvu te vrati titulu pod Toranj prvi put nakon 2013. godine. Nitko u povijesti Cibone nije odigrao više utakmica za klub.

Pročitajte više