ČEKA SE TRANSFER ZA NASLOV Jelavić bi već danas mogao trenirati s Rijekom!

Foto: Getty Images / Guliver image 

NIKICA JELAVIĆ već danas mogao bi se pridružiti Rijeci na pripremama u Portugalu! Bivši hajdukovac i reprezentativac Hrvatske prema posljednjim informacijama dogovorio je uvjete transfera u redove vodeće momčadi prvenstva koja će s Dinamom boriti za naslov prvaka.

Jelavić bi trebao raskinuti ugovor s kineskim Beijing Renheom i to je posljednji korak prije ulaska u zrakoplov za Europu. U klubu još ne žele potvrditi transfer, ali posljednje što su nam kazali bile su riječi: "Jelavić je spreman na dolazak". 

Birokratski posao vezan uz transfer odužio se zbog kineske Nove godine, ali i pregovora o Jelavićevoj plaći u Rijeci, gdje će biti najplaćeniji igrač, ali neće probiti financijski "plafon" i imati mnogo veći iznos od drugih igrača. Rijeka ga je spremna platiti do pola milijuna eura, ali uz dobre stimulacije, navode Sportske novosti.

Jelavić je u karijeri igrao za Glasgow, Everton, West Ham a u Rijeku dolazi kao jedno od najvećih pojačanja u povijesti kluba. Bili su na Kantridi jaki golgeteri Fredi Bobic, Davor Vugrinec, Andrej Kramarić i Tomo Erceg, a dio njih dio je klupske povijesti. Jelavić svoj CV tek treba potvrditi.  

Pročitajte više