HAJDUK

Čelnici Hajduka otkrili koji je cilj za ovu sezonu

Foto: PIXSELL

HAJDUK je nakon blamaže i ispadanja u prvom pretkolu Europa lige ostao i bez trenera Siniše Oreščanina.

Ime novog trenera Hajduk će uskoro objaviti, obavijestili su čelnici kluba na današnjoj presici na Poljudu. Istaknuli su i ciljeve u novoj sezoni.

"Ovo mi je jedna od težih presica. Ispričavam se svim navijačima Hajduka, cijelom navijačkom puku i svima koji vole ovaj klub. Potpuno razumijem ljutnju i bijes.

Ja sam najviše kriv za ovu situaciju. Radio sam neke kompromise, a oni nas nigdje ne vode. Sinoć smo razgovarali do dva sata i nismo htjeli donositi nikakve odluke. Jutros sam stavio svoj mandat na raspolaganje. Htio sam ukazati da nisam dobro odradio posao s trenerom, ponavljam da kompromisi ne vode nikamo. Nadzorni odbor mi je dao puno povjerenje i zbog tih ljudi nastavljam s ovim poslom.

Cilj koji smo postavili za ovu sezonu je plasman na prva dva mjesta u HNL-u i plasman u kvalifikacije Lige prvaka. Ako to ne uspijemo ili vidimo da nećemo uspjeti, sami ćemo otići", rekao je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Dok je potpredsjednik Luka Jakobušić izjavio:

"Mi želimo trofeje, želimo kvalifikacije za Ligu prvaka, ako to ne ostvarimo, više ovdje nećemo biti."

Podsjetimo, Dinamo je uspjehom prošle sezone u Europa ligi osigurao hrvatskim klubovima dva mjesta u kvalifikacijama za Ligu prvaka sljedeće sezone.

Pročitajte više