Čelnici Juventusa stigli u London po Modrića

PRIČA nije nova, niti zvuči nemoguće, iako službenih izjava još uvijek nema. No, talijanski mediji tvrde kako su se pregovarači Juventusa (ako je stvar ozbiljna među njima bi trebao biti i Alessandro Secco) krenuli put Londona, kako bi sa čelnicima Tottenhama započeli radnje oko selide Luke Modrića u Torino.

Modrić u Juventusu, priča je već poznata. Prije nekoliko mjeseci po prvi puta je procurili da Juventus s nešto više interesa promatra Modrića, sa čijom je kvalitetom upoznat još dok su ga skautirali u dresu Dinama. Talijani su se nedavno raspitivali o Lukinim ljudskim kvalitetama i navikama izvan terena u taboru Darija Kneževića, točnije kod njegovog zastupnika Sanjina Ugarkovića koji je našeg stopera odveo najprije u Livorno, a potom u Juve.

Talijani žele osnažiti svoju momčad tijekom zime, a uz toliko ozljeda u veznoj liniji koliko su pretrpjeli, pravi kreator primarna je točka na Ranierijevoj shopping listi. Talijanski mediji pišu da su predstavnici Juventusa komunicirali sa sjevernim Londonom, nakon čega su prema Otoku uputili pregovarače u misiju.

Juventusova je prednost - taktika

Spominju se i neki drugi zanimljivi detalji; da su Spursi spremni poslati Modrića u Torino na posudbu, s tim da će Juventus na kraju sezone steći pravo na otkup ugovora te da Talijani iskazuju iznimnu taktičku obučenost u namjeri da preduhitre konkurente koji će se uključiti u utrku.

Vrlo brzo Modrićev je svijet opet ružičast; nakon sivila Juandea Ramosa, oscilacija u igri i katastrofalne ekipe u trenutku dok se adaptirao na Premiership, naš reprezentativac može odahnuti. Harry Redknapp odmah ga je prometnuo u startera, što Ramos nije, i našao mu bolju poziciju, iza Pavljučenka. Redknapp ga je u zadnje dvije partije gurnuo u izlog više nego Ramos u čitavoj sezoni, a to može biti samo dobra vijest, kako za Luku, tako i za Tottenham.

D.R.
Foto: AFP

Pročitajte više