Čelnik Jaruna: Zbog suđenja napuštam hrvatski nogomet. Ne želim ovdje više ulagati

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

JARUN je u 14. kolu SuperSport Prve NL, drugog ranga hrvatskog nogometa, izgubio 4:3 na gostovanju kod Orijenta. Vodio je 3:0 sve do 71. minute, kad je ostao s igračem manje i primio gol iz jedanaesterca. Zatim je primio još dva gola pa dobio još jedan crveni karton, a Orijent je preokret završio u 82. minuti golom iz trećeg kaznenog udarca koji mu je dosuđen na utakmici - prvi je promašio u 55. minuti.

Predsjednika Jaruna Grgu Jolića suđenje glavnog suca Jakova Titlića toliko je razljutilo da se odlučio povući iz nogometa. "Grgo Jolić više neće svoje novce ulagati u nogomet jer to nema smisla. Jarunu kojeg sam iz šeste lige što kao dopredsjednik, a u posljednje vrijeme kao predsjednik doveo na ovu razinu želim plasman u najviši rang, ali bez mene", izjavio je za SportNews pa dodao:

"Koji je razlog? Zar treba veći od onoga što se događa u našem nogometu, od onoga na što su suci spremni i što mogu provesti za nečiji interes? Dva isključena igrača i tri kaznena udarca na današnjoj utakmici, treba li drugi razlog?"

 

Pročitajte više