Cercle Brugge također želi Ivana Perišića

ODLIČNIM igrama na posudbi u belgijskom Roeselareu, 20-godišnji hrvatski nogometaš Ivan Perišić je privukao pozornost dijela europskih klubova.

Perišić je europsku karijeru započeo u Sochauxu, no vrlo brzo ga je francuski sastav proslijedio Roeselareu na šestomjesečnu posudbu.

Tamo je Perišić igrao odlično, te je u dvije utakmice belgijskog Kupa postigao tri pogotka, a u 17 utakmica domaćeg prvenstva pet pogodaka.

Prvi se, sa željom da potpiše s nadarenim igračem profesionalni ugovor tijekom ljeta (koji je trenutačno slobodan), javio belgijski gigant Anderlecht koji je ove sezone izgubio od Standarda dvije kvalifikacijske utakmice za prvaka Belgije.

Glasine su govorile da su Anderlecht i Perišićevi agenti počeli pregovore, ali se nakon toga ubacio i turski Trabzonspor u priču.

Ovog tjedna se još jedna momčad najavila u borbi za 180 centimetara visokog Hrvata. U pitanju je Cerlce Brugge, momčad koja je završila na devetom mjestu belgijskog prvenstva.

Glenn de Boeck, trener i tehnički direktor tog kluba, je najavljivao želje Cercle Bruggea za sljedeću sezonu, te je nakon vratara Mouscrona Marka Voldersa natuknuto ime Perišića. Sve je oplemenjeno riječima o "nadarenom napadaču iznimnih kvaliteta".

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više