Červar: Sada smo u Splitu voljeni kao Hajduk

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

HRVATSKA rukometna reprezentacija slavila je i u drugoj utakmici na Europskom prvenstvu. Izabranici Line Červara bili su bolji od Islanda 29:22.

Lino Červar oduševljen je podrškom koju ima rukometna reprezentacija.

"Htio bih čestitati svim igračima, stvarno smo djelovali kao tim, nemam riječi kako da zahvalim splitskoj publici. Čak su nam nogometna i vaterpolo reprezentacija zaželjele sreću. Hvala svima na ovom zajedništvu, to je ono što sam tražio", rekao je Lino pa nastavio:

"Upravo je fantastično kako su nas Splićani primili, sada osjećamo da smo u ovom gradu voljeni poput Hajduka."






O Islanđanima?
 
"Island je odigrao sjajno prvo poluvrijeme, ali je Hrvatska u drugom dijelu, pogotovu na početku, bila fenomenalna. U napadu smo igrali "sedam na šest", obrana je bila neprobojna, a ono što je prošlo obranio je Stevanović, koji je točno znao što treba raditi. A u prvom dijelu smo imali Cindrića, skromnog dečka s dva srca koji je dokaz da u sportu nije bitno odakle si i koliko si visok, već što si u stanju pružiti na terenu. A Luka će biti još bolji, vidjet ćete. Nažalost, ovo je tek druga stepenica prema cilju, čeka nas još puno stepenica."

Atmosfera u reprezentaciji je sjajna.
 
"Ponosan sam na igrače, dišu jedan za drugoga, upozoravam opet da je ovo tek početak, ali drži nas ta ljubav i odlični odnos u momčadi", iskren je bio Lino.

Lino nije htio birati najboljeg igrača večeras, samo je kratko dodao:
 
"Momčad je najbolji igrač."

Sada slijedi Švedska...
 
"Ima još toga za popraviti, prvo treba rasporediti snage. Moramo biti spremni na sve, ne smijemo primiti lagane golove. Moramo se mudrije braniti. Bit će teško protiv Švedske, brzo se trebamo vraćati u obranu... Još jednom se zahvaljujem publici i molim da nas pogura do Zagreba s četiri boda u džepu." 

 


 

Pročitajte više