Čestitka Zlatka Tomčića Janici Kostelić

PREDSJEDNIK Hrvatskog sabora Zlatko Tomčić, uputio je brzojavnu poruku Janici Kostelić, u povodu osvajanja zlatane medalje u kombinaciji na svjetskom prvenstvu u St. Moritzu:

´Draga Janice, osvajanjem naslova svjetske prvakinje definitivno ste cijelom svijeteu dokazala da ste najbolja skijašica svih vremena.

Iako već navikli na Vašu zlatna i srebrena odličja na olimpijskim igrama, na kristalne globuse u svjetskom kupu, osvajanje zlata na ovom svjetskom prvenstvu, u okolnostima teške ozljede, uistinu predstavlja veličanstveni športski podvig, za koje su sposobni samo ljudi posebnog kova.

Veselje i sreća svih nas koji smo Vas s ushićenjem pratili, je okončana tugom i neraspoloženjem, zbog vijesti o teškoj povredi.

I do sada ste nebrojeno puta dokazali da ste spremni i pod ozljedama biti najubojom, da ste i nakon teških ozljeda izlazila kao pobjednik.

Draga Janice, molim Vas da primite srdačne čestitke za osvojenu zlatnu medalju i posebno iskrene želje za što brži oporavak´, kaže se u brzojavu predsjednika Hrvatskog sabora.

Pročitajte više