Čestitke čelnika HOO-a Filipu Udeu

PREDSJEDNIK i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Ivica Miočić Stošić uputili su danas čestitku gimnastičaru Filipu Udeu na osvojenoj srebrnoj medalji, koju je zaslužio za vježbu na tlu u juniorskoj konkurenciji, na 26. Europskom prvenstvu koje je od 15. do 18. travnja održano u Ljubljani.

"Iznimno nas je razveselila vijest o povijesnom uspjehu hrvatske gimnastike ? osvajanju europskog srebra mladog, talentiranog gimnastičara Filipa Udea. Kao korisnika Individualnog programa posebne skrbi o mladim sportašima HOO-a, Filip je opravdao sva očekivanja i ulaganja u njegov kvalitetan razvoj, a ova medalja ogroman je poticaj za daljnje napredovanje i usavršavanje kako Filipa tako i ostalih reprezentativaca i mladih gimnastičara.

Čestitke upućujemo i Filipovim trenerima Mariju Vukoji i Tatjani i Igoru Križimskom kao i čelnicima Hrvatskog gimnastičkog saveza koji svojim odgovornim radom doprinose širenju i popularizaciji gimnastike u Hrvatskoj", stoji u čestici čelnika HOO-a.

Pročitajte više