TRANSFERI

Chelsea i Manchester United žele Juranovića?

Foto: EPA

JOSIP JURANOVIĆ je na meti Chelseaja i Manchester Uniteda, piše 90min. Londonski klub doveo je Kalidoua Koulibalyja i Marca Cucurellu te zadržao Cesara Azpilicuetu, a sada navodno želi povećati konkurenciju u zadnjoj liniji dovođenjem 26-godišnjeg hrvatskog reprezentativca i desnog beka Celtica.

Također, pregovaraju s Leicesterom oko Wesleyja Fofane, a opcije su i Denzel Dumfries te Kyle Walker-Peters. No Chelsea, na čijoj je klupi njemački stručnjak Thomas Tuchel i koji u sastavu ima Matea Kovačića, navodno već tjednima prati Juranovića te bi sada trebao povući konkretan potez.

"Juranović je odradio fantastičnu debitantsku sezonu u Škotskoj nakon što je došao iz varšavske Legije za samo 2.5 milijuna funti, nakon čega je zaslužio mjestu u najboljoj postavi sezone škotske lige", ističe 90min.

Juranović na radaru Chelseaja i Manchester Uniteda?

Isti medij navodi kako je Juranović i na radaru Manchester Uniteda kao moguće rješenje za probleme na desnoj strani. "Erik Ten Hag je spreman pustiti Aarona Wan-Bissaku ovog ljeta te, unatoč tome što je u prvom kolu Diogo Dalot počeo od prve minute, želi bolju opciju", piše 90min, dodajući da i United razmišlja o Dumfriesu, nizozemskom beku iz milanskog Intera.

90min vjeruje kako Celtic za Juranovića traži više od 15 milijuna funti te podsjeća da se ranije u ljetnom prijelaznom roku govorilo i o interesu Atletico Madrida. Kada bi bivši igrač Hajduka zaista otišao u Španjolsku, došao bi na mjesto Šime Vrsaljka koji je pak potpisao ugovor s Olympiakosom.

Pročitajte više