"Chelsea iz Lige prvaka opet izbacuju suci, evo dokaza da nam Stark protiv Intera nije dosudio penale"

KAPETAN Chelseaja John Terry javno je prozvao suce za ispadanje svog kluba iz Lige prvaka u posljednje dvije sezone i pozvao je upravu na lansiranje službene žalbe.

Prošle je sezone loše suđenje Norvežanina Toma Henninga Øvreba u uzvratu polufinalne utakmice polufinala Lige prvaka protiv Barcelone izazvalo bijes navijača Chelseaja, a sada je njemački sudac Wolfgang Stark prema Terryjevom mišljenju jedan od glavnih krivaca zašto londonski klub nije uspio nadoknaditi prednost protiv Intera u uzvratu osmine finala elitnog klupskog nogometnog natjecanja.

"Loše smo odigrali protiv Intera, ali zaista su loši bili i suci. Suđenje nije bilo dovoljno dobro za ovu fazu natjecanja. Igrali smo kod kuće, a niti jedna sporna situacija dosuđena za nas. Dajemo sve od sebe u ovom natjecanja, a zadnje dvije godine nas prizemljuje loše suđenje. Netko iz kluba bi se trebao obratiti Uefi" rekao je Terry.

"Neću reći da je ovdje riječ o uroti, ali sam frustriran onime što se dogodilo. Florenta Maloudu fauliraju u kaznenom prostoru i sudac kaže da se igra dalje. Ista se stvar dogodi s Didierom Drogbom i opet isto. Ako glavni sudac to nije vidio, postoji linijski sudac."

"Kada neka odluka nije otišla na našu stranu pokušao sam razgovarati s njemačkim sucem, ali on mi je okrenuo leđa. Htio sam da mi objasni svoju odluku, a kada je odbio razgovarati, to me izbacilo iz takta. To je izraz nepoštovanja. Ako sam se ovime uvalio u nevolju, neka bude. Dugujem našim navijačima da progovorim o takvim stvarima", zaključio je Chelseajev kapetan, koji je posljednjih tjedana bio u središtu medijske pozornosti zbog vanbračne afere s bivšem djevojkom suigrača mu iz reprezentacije Waynea Bridgea, a sada bi mogao zaraditi kaznu od strane Uefe zbog javnog kritiziranja suđenja.

Pročitajte više