Chelsea - Real vodi sudac kojeg Modrić ne voli: "On je katastrofa, jedan od najgorih"

Foto: EPA

UZVRATNU utakmicu četvrtfinala Lige prvaka između Chelseaja i Real Madrida sudit će Talijan Daniele Orsato. Riječ je o sucu koji je dobro poznat Realu, ali u "gorkom sjećanju Luke Modrića", ističe Marca. Chelsea će u utorak biti domaćin Realu, koji na Stamford Bridge donosi prednost od 2:0 iz prve utakmice. Susret započinje u 21 sat.

Povodom tog ogleda, nakon što je delegiran glavni sudac meča, španjolska Marca podsjeća na njegovu povezanost s Modrićem i riječi koje je kapetan hrvatske reprezentacije ne tako davno o njemu izgovorio. "Hrvat se nije ugrizao za jezik nakon poraza u Lusailu od Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva kad je govorio o tome kako je Orsato vodio utakmicu", navodi Marca pa podsjeća na Modrićeve riječi iz mix zone nakon utakmice:

Modrić je bio ogorčen

"Nikad ne pričam o sucima, ali danas je nemoguće ne spomenuti ga. On je jedan od najgorih koje znam. Ne samo zbog današnje utakmice. Puno puta je sudio u utakmicama koje sam igrao, uopće ga ne pamtim po dobrome. On je katastrofa."

Modrić je sipao gorčinu zbog situacije kod prvog argentinskog gola.

"Bio je to ključan trenutak utakmice. Nije svirao korner za nas, ali je svirao jedanaesterac za Argentinu kojeg, po meni, nije bilo. On je pucao i sudario se s našim golmanom. Ne mogu vjerovati da je za to sudio penal. To je promijenilo utakmicu", rekao je tada.

Orsato je sedam puta sudio u utakmicama u kojima je igrao Real. Madridski velikan u njima je pobijedio triput, a četiri puta bio je poražen.

 

Pročitajte više