Cholo Simeone najavio derbi s Realom i naklonio se Luki Modriću

Foto: Guliver Image/Getty Images

U SUBOTU od 16:15 derbi Primere igrat će gradski rivali Atletico i Real. Bit će to utakmica 23. kola španjolskog prvenstva, Atletico je drugi na ljestvici s 44 boda, dok je Real treći s dva boda manje.

Nakon posljednjeg treninga uoči velikog madridskog derbija, utakmicu je najavio trener Atletica Diego Simeone.

''Sutra nas čeka utakmica protiv velikog protivnika koji se preporodio dolaskom Solarija. Benzema igra sjajno, s Baleom ili Viniciusom imaju dubinu. U posljednjem kolu smo izgubili od Betisa, a igra kakvu smo prikazali nije bila na razini. Sutra očekujemo sasvim drugačiju utakmicu i vjerujemo kako ćemo na našem stadionu pobijediti vrhunskog protivnika kakav je Real'', započeo je presicu Cholo, pa je nastavio:

''Mi smo dobro, u dobroj smo formi. Protiv Betisa nam je nedostajalo dubine i okomitosti, nadam se da ćemo sutra biti upravo takvi. Ne razmišljam puno o Realu, načelno se nikad ne okupiram sa stvarima koje me brinu. Razmišljam samo o nama i našoj igri''.

Novinari su pitali Simeonea je li Real bez Ronalda slabiji i ranjiviji.

''To nije pitanje za mene, ako vas zanima odgovor na to pitanje, javite se čelnim ljudima Reala. Naša želja je odvesti utakmicu u zonu u kojoj ćemo se osjećati ugodno'', kazao je Cholo, a onda je uslijedilo pitanje tko je najvažniji igrač Reala:

''Svakako da je to Luka Modrić''.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više