Cibalia dobila novog predsjednika - Željka Šarčevića

JUTROS je održana izvanredna Skupština Cibalije na kojoj je jednoglasno prihvaćen prijedlog Grada i Upravnog odbora za imenovanjem Željka Šarčevića za predsjednika Cibalije.

"Ovo je prvenstveno čast i hvala Vam na povjerenje, potrudit ću se da dam svoj doprinos profesionalizaciji i napredovanju ovog kluba. Bio sam član Upravnog odbora i znam da nije vrijeme za velika obećanja, no sve ono što je strategija ovog kluba nastavit ćemo, naglasak je na našoj omladinskoj školi i afirmaciji mladih igrača, orijentacija na vlastiti kadar je prioritet i to je jamstvo kvalitete prve momčadi. Druga važna zadaća je svakako kvalitetno odraditi započeto preoblikovanje kluba", prva je izjava Željka Šarčevića.

Dopredsjednik kluba župan Božo Galić istaknuo je zadovoljstvo izborom ističući kako je klub stabilan i jedinstven.

"I ovu odluku jednoglasno smo donijeli, naučeni smo raditi timski i
vjerujem da će se tako nastaviti raditi. Svi smo uz novog predsjednika i ima našu podršku iza Cibalije stoji i gospodarstvo i županija" istaknuo je Galić.

"Zahvaljujem gospodinu Šarčeviću što je prihvatio ovu odgovornu dužnost. Željko Šarčević je bio dugogodišnji uspješni pročelnik Gradskog odjela za komunalno gospodarstvo, odgovorno vodi tvrtku Vodoprovreda d.d. i smatram da će njegov rad u Cibaliji biti uspješan i da će Cibalia ostati respektabilan klub u Hrvatskoj što nam je svima cilj", istaknuo je gradonačelnik Mladen Karlić dopredsjednik Cibalije.

Na izbor novog predsjednika osvrnuo se i treći dopredsjednik kluba Ivan Bošković ističući kako je pred novih predsjednikom puno posla.

"Uz podršku nas u Izvršnom odboru i naših gospodarstvenika vjerujem kako ćemo nastaviti sa kvalitetnim radom na dobrobit našeg kluba. Želim Vam puno uspjeha u radu", zaključio je Bošković.

Pročitajte više