Cibona će bez većih problema tući očajnu Zvezdu

INDEX i BetPlace.net svaki dan donose vam analize i prognoze klađenja i sve korake za sigurnu okladu.

Utakmica između dvije ekipe koje su u lošoj formi i u seriji poraza. Cibona je izgubila u utorak od Donetska i tako matematički ostala bez šansi za prolazak u drugi krug. Za razliku od prethodnih utakmica, u ovoj su igrači ipak pokušali igrati obranu pa je jedno vrijeme Cibona igrala zonski presing. Kada su gubili 8 razlike u drugom poluvremenu nisu se predavali nego su se borili do kraja utakmice, imali su i zadnji napad za pobjedu koji nije realizirao Barbour.Nakon utakmice trener Cibone Lutz je izjavio:

"Uvijek je gorko kad u posljednjim trenucima izgubiš na domaćem parketu, ali preduvjete za poraz napravili smo ranije u utakmici. Trebali smo bolje reagirati u dosta situacija jer u prvom poluvremenu 11 izgubljenih lopti je puno previše. Ipak, veseli me da smo se vratili u utakmicu te da smo profilirali srca igrača koji se mogu boriti. Bez obzira na još jedan poraz u nizu, glave igrača su gore i okrenuti smo nastavku ABA Lige."

Ako su nakon ove utakmice našli igrače koji će igrati obranu i koji će boriti a ne hodati po terenu, onda je to mali napredak za Cibonu.

Zvezda je odigrala dvije solidne utakmice iako su obje izgubili. Maccabi ih nije razbio u Pioniru, Zvezda je pružila dostojan otpor. Maccabi je zadnju četvrtinu morao igrati s najboljom petorkom da bi na kraju pobijedili 83:77. Nemaju više problema s ozljedama, a ovaj tjedan su doveli Nikolu Vasića na poziciji beka šutera. Uoči utakmice sa Cibonom Pešić je izjavio:

"Mi smo na dobrom putu, određene stvari se popravljaju. Nemamo povrijeđenih igrača, ove nedjelje smo dobro radili, i nastavljamo da popravljamo našu igru u svim segmentima. Ja sam sa te strane veoma zadovoljan, a fali nam samo neka pobjeda da bi nam se podiglo raspoloženje i timski duh. Ova utakmica je važna ne samo zbog dva boda, već i zbog toga što bi nam ta pobjeda mnogo značila za proizvodnju pobjedničkog mentaliteta. Za moje igrače bi to bilo mentalno i sportsko osvježenje."

BetPlace.net preporučuje:

Cibona usprkos lošijim rezultatima u posljednje vrijeme u regionalnoj ligi ima omjer 6-4 i nalazi se na šestom mjestu. Budući da je Olimpija trenutno u raspadu, imaju šanse izboriti Final four regionalne lige. Zvezda ima omjer 2:8 i za njih će ove sezone biti uspjeh ako bez većih turbulencija ostanu u ligi. Cibona je favorit u ovoj utakmici, imaju kvalitetnije igrače, bar po imenima. Ako odigraju dobru obranu danas bi trebali slaviti bez većih problema.

>>> Detaljnije analize potražite na BetPlace.net

Pročitajte više