Cibona vjerovnicima ponudila dvije opcije rješavanja dugova

PREDSJEDNIK KK Cibone Ivica Lovrić i direktor Zdenko Antunović u petak su se sastali s vjerovnicima i njihovim predstavnicima kako bi dogovorili rješavanja sporova nastalih dugovanja.

Tom prigodom ponuđene su im na izbor dvije opcije rješavanja problema dugovanja nastalih u proteklom periodu:

Opcija 1: isplata 50 posto dugovanja glavnice u roku 60 dana od dana sklopljenog dogovora, a ostatak od 50 posto dugovanja bit će realiziran u ustupanju dionica kluba u narednom, predviđenom periodu

Opcija 2: isplata 35 posto dugovanja glavnice u roku 60 dana od dana sklopljenog dogovora; uz isplatu dodatnih 35 posto dugovanja glavnice u sljedeće 3 godine, a ostatak od 30 posto dugovanja bit će realiziran u ustupanju dionica kluba u narednom, predviđenom periodu.

Visina dugovanja Cibone nastalih u prethodnom razdoblju prema igračima i stručnom vodstvu procijenjena je na oko 40 milijuna kuna.

Tijekom sljedećeg tjedna predstavnici kluba nastavit će pregovore sa svim vjerovnicima i njihovim predstavnicima tijekom kojih će razmotriti ponuđene opcije te ugovoriti eventualne odnose, a sve s ciljem rješavanja problema.

Graves je tužio Cibonu za 260 tisuća dolara koliko mu duguju. Vukovi su dužni još Bagariću, Trohi, Vukušiću i Andriću koji je rekao da će pristati na nagodbu.

Pročitajte više