Cigano: Dajte mi Miočića da veliki dečki zatresu oktogon

 Foto: Fightsite

JUNIOR DOS SANTOS je samo jedan od mnogih koji nisu mogli propustiti UFC-ovu njujoršku priredbu. Bivši je prvak u teškoj kategoriji tako tijekom prijenosa ugledao onog aktualnog te je uz fotografiju sučeljavanja sa Stipom Miočićem zatražio od promocije organizaciju njihovog revanša.

“Gledam ovaj sjajni UFC-ov event u New Yorku i mogu vam reći kako sam spreman. Upravo sam vidio Stipu Miočića, teškaškog prvaka koji se zasluženo nalazi na toj poziciji. Vrijeme je da krenemo dalje. UFC, dovedite velike dečke da zatresu oktogon i raspamete publiku! Miočić vs. Dos Santos 2 u siječnju 2017. Dajte fanovima ono što žele vidjeti.”

Iako se očekuje kako bi Stipe svoj idući nastup trebao imati protiv pobjednika dvoboja između Caina Velasquza i Fabricija Werduma, JDS se sigurno nalazi u nekim širim kombinacijama.

Podsjetimo, Brazilac je svoj posljedni nastup uspješno odradio kada je u Zagrebu svladao Bena Rothwella, a ujedno je i posljednji borac koji je aktualnom prvaku nanio poraz (UFC on Fox 13, 2014).

Pročitajte više