lige petice

Cijeli se svijet klanja Messiju, ali pogledajte što je Betisu napravio Suarez

Foto: Guliver Image/Getty Images

CIJELI se nogometni svijet klanja Leu Messiju. Sasvim zasluženo. Čarobni Argentinac sinoć je odigrao jednu od onih utakmica koje će se pamtiti dugo i o kojima će se pričati godinama.

Hat-trick i dva gola za pamćenje. Posebno je bio dojmljiv onaj treći nakon kojeg mu se cijeli stadion u Sevilli naklonio.

Nekako u sjeni impresivne partije nogometnog genija ostao je Luis Suarez. Urugvajac je protiv Betisa izveo dva poteza za antologiju.

Suarez je u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena nevjerojatnim potezom izbacio cijelu obranu Betisa i dodao za Mesija koji je pogodio za 2:0. Taj detalj možete pogledati na 2.47 min ovog videa.

A onda je odlučio i sam zabiti. I to kako. U stilu Ronalda, brazilskog Ronalda, razgrnuo je sve braniče Betisa koji su ga pokušali zaustaviti, a onda je mirno zakucao za 3:0. Taj detalj možete pogledati na 4.45 ovog videa.

Suarez je kasnije ozlijedio skočni zglob. Urugvajski napadač neće moći igrati od 10 do 15 dana, a njegov povratak na nogometne terene se očekuje na utakmici protiv Espanyola 30. ožujka. Suarez bi trebao biti spreman za ogled španjolskog prvenstva protiv Atletico Madrida 6. travnja, kao i za prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka protiv Manchester Uniteda 10. travnja na Old Traffordu.

Suarez će također propustiti utakmicu reprezentacije Urugvaja u petak protiv Uzbekistana na Kina kupu.

Pročitajte više