Cijelu karijeru igra za Real, a sad je frustriran Ancelottijevim odlukama. Otići će?

Foto: EPA

REALOVOM kapetanu Nachu Fernandezu (34) na kraju sezone istječe ugovor. Ugledni The Athletic piše da je iskusni branič i dalje u "malo napetom" odnosu s trenerom Carlom Ancelottijem. Nacho je navodno frustriran Ancelottijevim odlukama da ga zamijeni kada se utakmice ne odvijaju po planu, odnosno ima osjećaj da mu trener ne vjeruje u potpunosti.

Nacho je ove sezone upisao 29 nastupa te je uglavnom bio starter, čime je sakupio 1996 minuta provedenih na terenu. No, to je uvjetovano ozljedama Davida Alabe, Edera Militaa i Antonija Rüdigera, zbog čega je na mjesto središnjeg braniča uskakao veznjak Aurelien Tchouameni.

Nacho je osvojio 24 trofeja s Realom

Ugovor mu vrijedi do ljeta, kada bi kao slobodan igrač mogao napustiti klub u kojem je proveo cijelu karijeru, s njim osvojio 24 trofeja i odigrao ukupno 348 utakmica uz 16 pogodaka, premda nikad nije bio prvo ime obrane.

Ancelotti je rekao kako je Nachov slučaj identičan onima Luke Modrića i Tonija Kroosa. Preciznije, ako kao klupska legenda želi potpisati novi ugovor i ostati u Realu, može to učiniti. Nacho ima i 24 nastupa za španjolsku reprezentaciju, s kojom je prošle godine osvojio Ligu nacija. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na pet milijuna eura.

Pročitajte više