Ćiro: Da ja treniram Kranjčara, vrijedio bi 10 milijuna

KONTROVERZNI Ćiro Blažević shvatio je da na predsjedničkim izborima nema previše šanse, pa se ponovo okrenuo nogometu. Izjavio je kako bi Niko Kranjčar danas vrijedio 10 milijuna da je on ostao u Dinamu, te da Dinamo s Lončarevićem nema nikakve šanse postati prvakom Hrvatske.

Ćiro se sjetio utakmice u kojoj je Kranjčar vodio Plave do pobjede protiv Varteksa. U intervjuu za Jutarnji list Ćiro je rekao kako je Niko tada igrao kao “najbolji svjetski igrač”.

“Bio je to Dinamo čiju sam igru ja stvorio, bio je to Kranjčar kakvog sam i ja ostavio, iako vi novinari nikada to niste htjeli napisati.” - izjavio je Ćiro dodajući kako je Mamić mislio da je najpametniji čovjek na svijetu, te da je njegov kraj započeo kada se riješio Ćire.

Ćiro je Iliju Lončarevića “počastio” lijepim riječima, čim je ovaj preuzeo klupu Dinama. Sada ide još dalje, pa kaže kako Lončarević “glumi nogometnu avangardu, a zapravo je kontrabasist koji nema pojma o zanatu i primjenjuje metodologiju iz 1901.”.

Tvrdi kako je Lončarević eksperimentirao s igračima kao zamorcima, te doveo neke ljude s fakulteta koji su zaustavljali rad igrača kada im je puls prešao 130 otkucaja u minuti, pa su igrači, kada ih je preuzeo Ćiro, padali u nesvijest.

Ćiro je rekao i kako mu je žao što Varteks nema novaca da Niku dovede u svoje redove, jer bi s njim, tvrdi Ćiro, Varteks zasigurno osvojio prvenstvo Hrvatske.

Pročitajte više