Ćiro debitirao porazom: Protiv Španjolske ćemo imati više sreće

SJAJNI bugarski centarfor Dimitar Berbatov nastavlja zabijati pogotke, kako u klupskim, tako i u reprezentativnim nastupima. Tako je Berbatov pokvario i Ćirinu premijeru na klupi BiH.

U Zenici je Bugarska pobijedila 2-1 s dva pogotka Berbatova. Prvi u 25., a potom i u 57. minuti. Reprezentacija Bosne i Hercegovine je uspjela smanjiti na 2-1 samo dvije minute nakon drugog pogotka Berbatova. Strijelac je bio ovoljetno pojačanje Hajduka Senijad Ibričića. Do kraja utakmice domaćini nisu uspjeli realizirati neke od šansi, te je Ćiro u svojoj prvoj utakmici kao izbornik BiH poražen. 

Utakmicu je pratilo oko 15 tisuća gledatelja, a na tribinama među navijačima utakmicu je gledao i bivši kapetan i legenda BiH nogometa Sergej Barbarez.

"Ja sam u svakom slučaju zadovoljan jer su dečki dali sve od sebe da ispune ono što je publika od njih očekivala. To je u nogometu tako. Nekad imaš sreće, a nekad nemaš. Večeras nismo imali sreće, ali ćemo je imati protiv Španjolske", komentirao je Ćiro nakon utakmice, te dodao kako neki igrači ipak neće moći zadovoljiti zahtjevima koji predstoje. Ćiru su navijači u Zenici dočekali bučnim pljeskom, a on je na to odvratio kako će im se dostojno odužiti.

Totalsport/sarajevox.com
Foto: Index

Pročitajte više