Ćiro: Dinamo će u subotu vidjeti tko je mozak

TRENER Varteksa i predsjednički kandidat Miroslav Ćiro Blažević novinarima je poslužio par "poslastica" prije subotnjeg derbija s Dinamom, pri čemu se je vjerojatno "najslađa" najava da će "u subotu naučiti pameti Dinamov trust mozgova".

"Strašan trust mozgova se skupio u Dinamu. Recite mi, tko to može pobijediti? Nema tog Einsteina ni "cvajštajna" koji bi im mogao nauditi, ali zato ću ih ja naučiti pameti. Vidjet će u subotu tko je mozak!" – komentirao je Ćiro u svom stilu subotnji susret s Dinamom.

Iako je Ćiro još dan ranije isticao kako bi "bod bio velik kao kuća", informacija da Veldin Karić neće zaigrati za "plave", kao ni kartonirani Eduardo Da Silva, očito mu je popravila raspoloženje.

"Šteta je zbog spektakla što će izostati pravi majstori poput Dudua i Karića, no s druge strane to odgovara mojoj momčadi koja sada u dvoboj ulazi potpuno izjednačena s Dinamom." – izjavio je Ćiro za Jutarnji list od petka.

Blažević je za subotu najavio atraktivnu, čak spektakularnu utakmicu u kojoj će njegova momčad pokušati doći do sedme uzastopne pobjede zaredom. S druge strane, Dinamu je nakon blijedog izdanja u remiju s Osijekom pobjeda prijeko potrebna, pa bi se Ćirine najave o izuzetno napetoj i zanimljivoj utakmici zaista mogle ostvariti.

Pročitajte više