Ćiro: Grgić je štetočina koja mi je upropastila život!

NAŠ EMINENTNI nogometni stručnjak Miroslav Blažević još uvijek se nije pomirio s rastankom od poljudske klupe. A kako mu u njegovoj "drugoj domovini" propada misija spašavanja Xanaxa, misli često lete staroj ljubavi. A stara ljubav, koju je Ćiro za vrijeme kratkotrajnog boravka u Splitu znao nazvati i "moj najdraži predsjednik Grgić", ovoga se puta našla na oštrom udaru kritike.

"Ne pitajte me za Hajduk, o njemu na želim pričati jer bih se morao sjetiti Branka Grgića. Čovjek koji mi je uništio život ne zaslužuje niti da ga spomenem. Uništio je on i Hajduk, uništit će i sebe, no kome to išta znači. Grgić, Grgić, jedino je Grgić kriv za sve, jedan beskurpulozan tip koji je otjerao Katalinića, Vulića, Sliškovića, Blaževića, upravo tjera i Gudelja!" - poručio je Ćiro.

Što se njega tiče, Gudelju je na Poljudu davno odzvonilo. "Čim su mu odredili tutora ubili su ga u pojam i čudim se što je uopće pristao voditi momčad u Vinkovcima. Gudelj je klinički mrtav! Grgić je maknuo mene i instalirao njega, telentiranog početnika, ali ipak samo početnika. Lakrdija. Mogao mi je Gudelja priključiti, da sazrijeva uz pravog mentora. Da smo ostali ja i moj asistent Luka Radman, od Majstora s mora napravili bi velemajstore!" - dodao je bivši Hajdukov trener.

Nismo mogli a da se na prisjetimo kako je Ćiro jednom prilikom novinaru Sportskih novosti govorio o Sanaderovoj ulozi u farsi oko njegove smjene. Priča je ponovo aktualizirana jer Ćiro ne odustaje od teorije zavjere.

"Predsjednik me otpisao da narod ne bruji o njemu nego o meni. Premda Grgić razmišlja isključivo o sebi, ne vjerujem da bi radikalne poteze povukao bez odgovarajućeg pokrića. Takav "Džek" nije niti će ikada biti. On je bio i ostao samo jedno: štetočina!" - ljuti se Ćiro.

"Zaostatak za Dinamom od 22 boda je sramota. Nikada se to ne bi dogodilo da sam je ostao, nikada, pa ni tada. Dinamo je već prvak, Rijeka bi ga mogla pratiti da nema onog Ježića." - zaključio je trener Xamaxa.

Odgovor Branka Grgića na Ćirine žestoke izjave nismo uspjeli dobiti jer je Hajdukov predsjednik cijelo jutro posvetio raznoraznim sastancima.

Pročitajte više