Ćiro: Hajdukovci mi se već raduju

NOVINARI su se raspisali o neostvarenom snu, on je otvoreno rekao koga sanja i za koga se čuva, Štimac ga je čini se prihvatio, igrači se već raduju, "happy end" je na vidiku. Ne, nije riječ o Alici u zemlji čudesa, nego o seobi trenera, konkretno, Ćire Blaževića iz sjevernog u južni dio Lijepe naše.

Ćiro je u intervjuu Sportskim novostima još otvorenije rekao da sanja o Hajduku, međutim, njegov prelazak još nije 100 % siguran, barem službeno. "Trener svih trenera" kaže kako je doznao da mu se igrači u Hajdukovoj svlačionici već raduju.

"Kažu mi Lana i Elvira Kranjčar da im je Niko prenio atmosferu iz svlačionice Hajduka. Kaže da mi se igrači raduju, a Niko ih odmah poklapa, Ma što vam je, ne znate što vas čeka kad Ćiro dođe. On naravno zna kakav ih pakao očekuje." - priča Ćiro.

O Varteksovom (ne)uspjehu u 14. HNL sezoni Ćiro kaže da je siguran kako on nikad nije bio bolji trener, ali da Varteks to nije znao kapitalizirati. "Da sam imao pravog vratara, bio bih prvak i osvojio bih Kup. Taj Rumbak je najfatalniji čovjek moje karijere." - kaže Ćiro.

Ćiro smatra da za Varteksov rezultat dio odgovornosti snosi i grad Varaždin odnosno gradonačelnik Čehok. "Grad nažalost nije imao nimalo sluha za nas. Čehok mi je obećao 500.000 kuna za klub, a nikad ih nije dao. A gradonačelnik Rijeke klubu daje 3 milijuna kuna, zna se koliko daje Bandić..." - kaže Ćiro.

Što se tiče Dinama, čini se da Ćiro nije previše zainteresiran za situaciju u Maksimiru. "Na žalost, u Zagrebu sam dobivao samo Ćiro pederu. Moja ljubav prema BBB nikad nije bila uzvraćena. A nitko im nije donio toliko radosti kao ja." - kaže.

O novom sportskom vodstvu kratko kaže: "Kuže je dokazani trener, a Cvetković čestit čovjek."

Pročitajte više